Köp av Säsongskort 2018

På denna sidan kan du genomföra ditt köp av Säsongskort för säsongen i Superettan 2018. 

 

Nyheter!

Till samtliga säsongskort som köps så ingår: 
- Entré till alla våra försäsongsmatcher (Värde 600 kr) 
- Kaffe under säsongens alla matcher (Värde 550 kr) 
- Matchprogrammet Österbladet 

Staglaberget - Ungdomsklack! Nyhet för Barn och Ungdomar mellan 9 och 15 år, där vi öppnar upp en helt ny sektion för våra framtida East Frontare och klackmedlemmar. 

 

Kampanj

Kampanj för klacken - Södra stå! De första 50 som köper säsongskort på ståplats i klacken hos Södra Stå har 300 kr rabatt på ordinarie pris. Gäller alltså endast för de första 50 säsongskorten, först till kvarn gäller. Efter det så går priset tillbaka till ordinarie pris. 

Vi sålde slut på de första 50 säsongskorten ståplats på två veckor, därför släpper vi 25 stycken extra Säsongskort med 300 kr rabatt som en extra julklapp till vår alla på Södra Stå! 

 

Information

Är du säsongskortsinnehavare sedan tidigare och hade ett aktivt säsongskort under 2017, så har du förtur på din/dina platser.

Ange era tidigare platser i fältet sektion/rad/plats i formuläret längre ner på sidan eller skriv sektion och rad ni önskar flytta till.

Vid köp av flera säsongskort - fyll i samtliga namn för alla säsongskorten i formuläret. Exempel: Sven Svensson Vuxen, Anders Andersson Pensionär.  

Önskar man att ha sina platser på familjeläktaren, noterar man det i fältet "Önskad Sektion och Rad" i formuläret nedan. 

Uthämtning av Säsongskort och Medlemskort görs under våra försäsongsmatcher i Tipshallen, samt på Östers kontor tisdagar och torsdagar 09.00 - 12.00 på Myresjöhus Arena (Östra Långsidan) från och med tisdag den 23 januari.

 

 

Säsongskort:*Säsongskort 2018, Myresjöhus Arena
Sittplats - Vuxen *3000,00 kr
Sittplats - Pensionär*2400,00 kr
Sittplats - Student/Ungdom*1300,00 kr
Sittplats - Barn (6-12 år)*900,00 kr
Ståplats - Vuxen*1500,00 kr
Ståplats - Pensionär*1500,00 kr
Ståplats - Student/Ungdom*1000,00 kr
Staglaberget - Ungdomsklack (9-15 år)*500,00 kr
Köp till: Sittplats Premium800,00 kr
Medlemskap - Familj500,00 kr
Medlemskap - Vuxen400,00 kr
Medlemskap - Barn/Ungdom (0-18 år)200,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Tidigare Sektion, Rad och Plats:
Önskad Sektion och Rad:
Namn och Typ (Vid köp av flera säsongskort):
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:* (medlem/spelare)-
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

FamiljemedlemmarLägg till
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
 

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Östers IF. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenTillägg 

Sittplats Premium - Plats på nedre etage Västra Långsidan, här sitter du på vadderad stol med enkel access till Bar & Restaurang Östergatan. Sektion C5 eller F5.  

Medlemskap - Passa på! Köp till ditt Medlemskap för året 2018 samtidigt som du beställer ditt säsongskort nedan. Information om Medlemskap här. 

Notera: Var ni familjemedlemmar 2017 så behöver ni inte fylla i samtliga namn i familjemedlemskapet, utan endast huvudpersonen - då vi har era uppgifter sparade.  

 

Klicka här för att öppna upp Arenakartan i större format.